Select Page

Rotund èxit de la segona conferència que l’Ajuntament d’Altea dedica al 4t Centenari de la Carta Pobla d’Altea, on es donaven cita més 150 persones a la Biblioteca Municipal de la Casa de Cultura. “La immortalitat del guerrer. L’estela funerària ibèrica d’Altea la Vella” dóna títol a la magistral xarrada que l’arqueòloga alteana Feli Sala junt amb l’historiador, també alteà, Jaume Martínez, es va impartir ahir.

La dissertació començava explicant l’extraordinària restauració de la peça arqueològica realitzada pel MARQ i en paraules de Feli Sala afegia que: “La estela d’Altea la Vella és una de les peces arqueològiques més importants del país i  l’element patrimonial moble més important d’Altea. Destaca en la iconografia de la cultura ibèrica per ser una de les poques esteles funeràries antigues amb la representació d’un guerrer ”

Recordar que l’estela es pot visitar en horari de matí i vesprada en la Casa de Cultura d’Altea.

Pin It on Pinterest