Select Page

El proper diumenge 29 de gener es realitzaran diferents activitats destinades a la reforestació i al foment de l’educació medi ambiental, mitjançant un aprenentatge col•lectiu, familiar i amè. El punt de trobada serà a les 10:00h en el pàrking del mercat ambulant. La jornada s’iniciarà amb la plantació d’arbres de ribera. En finalitzar aquesta activitat una xocolatada permetrà recuperar les forces per començar amb els tallers medi ambientals que es detallen a continuació:

TALLER 1
Com apareixen les plantes?
OBJECTIUS: 1.- Conéixer algo més del cicle vital d’una planta 2.- Aprendre a sembrar una planta des d’una llavor  3.- Aprendre a reutilitzar envasos per a diferents usos

TALLER 2
Qui sóc?. Gimcana sobre arbres
OBJECTIUS: 1.- Conéixer algun dels nostres arbres  2.- Fomentar l’ús d’altres sentits diferents a la vista en el medi natural 3.- Divertir-se aprenent
 
TALLER 3
Grafiti d’arbres
OBJECTIUS: 1.- Conéixer algun dels nostres arbres  2.- Fomentar la creativitat plàstica mitjançant els nostres arbres

Per al desenvolupament d’aquesta activitat hem comptat amb la col•laboració de l’alumnat del Cicle de Producció Agroecológica de l’IES Bellaguarda que a més supervisarà el desenvolupament i l’estat de salut de l’arbrat per garantir la seva viabilitat.

Beatriu Nomdedéu, regidora de Medi Ambient, convida a la participació d’unes jornades dinàmiques i amb una repercussió directa sobre el nostre entorn natural, al mateix temps que agraeix l’entusiasme de totes aquelles persones que amb la seua presència i bona predisposició garanteixen l’èxit d’aquestes activitats.

Pin It on Pinterest