Select Page

Ahir es celebrava la IX edició de la cursa de Sant Silvestre que reunia al voltant de 400 participants en una de les proves esportives més característiques del Nadal alteà, organitzada per l’Ajuntament d’Altea amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Altea i l’organització tècnica de Grupo Brotons.

El guanyador de la cursa va ser Youssef Ahatach, que va completar els 3.900 metres del recorregut en 13 minuts; el segon en arribar a la meta va ser Marc Cuevas Hopman i el tercer lloc va ser per a José María García Rodríguez. El quart i cinquè classificats van ser Ignacio Cardona Torres i Donisio Fernández Cantos, respectivament.

En categoria femenina la classificació de la cursa va ser la següent: 1ª María Fuentes Olcina; 2ª Natalia Gurchenkova; 3ª Gemma Ann Selby; 4ª Sonia Tirado Jiménez i 5ª Gema Tirado Jiménez.

Cal destacar també als corredors locals que van participar en la prova. En categoria masculina la classificació local va ser la següent:

1r Andrés Fernández Jiménez; 2n Manolo Tirado Jiménez i 3r Víctor Manuel Pérez Sánchez.

Pel que fa a la categoria femenina les classificacions locals van ser:

1ª Yolanda Beneyto Jorge; 2ª Melanu García i 3ª Pepi Martínez.

Pere Barber, regidor d’Esports, valorava de forma molt positiva la prova, ‘’un any més ha sigut un èxit d’organització i de participació’’. El regidor agraïa el treball de Policia Local, Ambulàncies DYA i Protecció Civil per al correcte desenvolupament de la cursa.

A l’èxit de la cursa, que va tenir eixida i meta a la Plaça de l’Ajuntament, es suma el fet que molts dels participants anaven disfressats, fent d’aquesta prova una activitat divertida i amena on corredors i públic gaudeixen pel seu bon ambient. 

Pin It on Pinterest