Select Page

De cara a la preparació de la propera Fira Internacional de Turisme, Fitur, Anna Alvaldo, regidor de Turisme, ha mantingut una reunió amb membres del sector nàutic d’Altea. A la trobada van assistir la majoria de representants del sector, entre ells del Club Nàutic Altea, Club Nàutic Campomanes i Porto Senso, així com les empreses Albir Marina, Bolo y Baldomero Sport, Celacanto, Greenwich Diving, Fun & Quads, Iberomar, Maremoto, Mundo Marino, Noray Sport, Rumboaltea Charter i Rutes de Mar. 

En els punts del dia, es va tractar la imatge i promoció del sector nàutic, i es va acordar utilitzar l’etiqueta #alteaesmar per a la promoció del sector nàutic, així com centrar la promoció en experiències nàutiques a través del web www.alteaesmar.com, tant a FITUR com a la resta de fires en què Altea estiga present. Així mateix, es va tractar la presència d’Altea en la I edició de la Fira MedSea. ”Vam explicar les opcions de participació, una al mateix estand que l’Ajuntament i l’altra en un estand individual per a cada expositor”, informava Alvado.

 Durant la trobada els representants del sector nàutic van mostrar el seu interès per la cura de la nostra badia i la necessitat d’una embarcació de vigilància i de fondejos ecològics; així com la seua proposta de millorar la qualitat dels serveis oferts a les platges.

En aquest sentit, l’edil ha manifestat que ”des de la Regidoria de Medi Ambient compten amb la partida pressupostària necessària per a realitzar els fondejos ecològics, a falta del permís de Conselleria. Pel que fa a la vigilància, s’està treballant des de fa mesos per aconseguir el finançament necessari”.

 Anna Alvado valorava positivament aquesta trobada, ”ja que totes les empreses estan disposades a col·laborar en les noves iniciatives”. L’edil emplaçava la propera reunió amb el sector que tindrà lloc el 9 de gener juntament amb les regidories de Medi Ambient i de Noves Tecnologies.

Pin It on Pinterest