Select Page

Un any més des de la regidoria d’Educació s’organitza ‘‘L’Escola de Nadal’’ amb la col·laboració de Projectes Educatius Altea, que tindrà lloc els dies 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2,3,4 i 5 de gener.

Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, ha presentat esta activitat juntament amb Carol Orozco i Vanesa Ferrer de Projectes Educatius, que s’organitza amb la finalitat de conciliar la vida familiar i laboral en el període de les vacances nadalenques.

L’horari de l’activitat, que es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola d’Adults (FPA), serà de 9 a 14 hores, amb un preu de 55 euros, i també s’ofereix l’opció de l’escola matinera des de les 8:00 hores, a més de la possibilitat d’assistir en dies solts, amb un preu de 8 euros el dia.

Entre les activitats de l’Escola de Nadal, enguany hi haurà novetats per als més menuts com l’excursió per visitar el Betlem de Benidorm i els tallers intergeneracionals a la Residència Les Boqueres. A més, també es celebraran altres activitats habituals com manualitats, música, ball, gimcana esportiva, taller de cuina, la participació en Ràdio Altea, la festa de cap d’any anticipada, la visita del Pare Noel i la participació en la cavalcada dels Reis Mags d’Altea, entre altres sorpreses.

Per a més informació i inscripcions estan a disposició dels pares i mares els telèfons: 619 021 920 i 646 251 224 i l’email: projectes_educatius_altea@hotmail.com

Pin It on Pinterest