Select Page
  • La línia 27 prolongarà el seu recorregut actual fins al
    port i la línia 31 accedirà a la zona del nucli antic d’Altea

Des d’ahir, 16 de novembre, les línies 27 i 31 de l’autobús interurbà i turístic d’Altea amplien el seu itinerari, com han anunciat els regidors de Trànsit, Vicent Ripoll i Turisme, Anna Alvado.

La línia 27 prolongarà el seu itinerari actual des de la parada de Cocoliso fins al port  per la costera dels Nassos. En el cas de la línia 31 circularà pel port (avinguda del Port – Sant Pere) per accedir a la zona del nucli antic d’Altea per Pont de Moncau, La Creu, les avingudes de La Nucia i Benidorm, fent parada de regulació a la parada de Cocoliso. Des d’este punt iniciarà la tornada per la costera dels Nassos, carretera vella d’Alacant, N-332, carrer Travessera i avinguda del Port.

Vicent Ripoll ha explicat que els dimarts amb motiu del mercat ambulant en l’avinguda de La Nucia, la línea 31 realitzarà una modificació puntual d’itinerari, mentre estiga tallada l’avinguda de La Nucia, per la plaça de La Creu, carretera de L’Horta, Rotonda i avinguda de València. També ha assenyalat que durant els primers dies, i en especial els dimarts mentre s’haja de fer el desviament pel mercat ambulant en l’avinguda de La Nucia, efectius de la Policia Local recolzaran el servei públic per garantir la circulació del mateix.

Vicent Ripoll i Anna Alvado han mostrat la seua satisfacció per l’ampliació d’aquestes línies de l’autobús interurbà. Aquesta iniciativa s’emmarca en una millora de la mobilitat urbana sostenible, ha informat Vicent Ripoll, que ha recomanat l’ús del transport públic. El regidor ha avançat que des de l’Ajuntament es pretén seguir ampliant el trajecte del transport públic, ”en aquest sentit estem treballant per connectar Campomanes i Cap Blanc amb el centre del municipi”.

A nivell turístic, Anna Alvado, ha valorat molt positivament esta ampliació de línia turística pujant fins al poble antic, ‘’ja que era totalment il•lògic que l’autobús turístic que ve des de Benidorm no tinguera una parada en la part alta d’Altea’’. Respecte a la nova ruta que connectarà Altea amb Campomanes i Cap Blanc, la regidora manifestava la importància que tindrà tant a nivell turístic com comercial i que espera que estiga funcionant en breu.

Pin It on Pinterest