Select Page

Altea ha sigut reconeguda amb la condició de municipi turístic de rellevància de la Comunitat Valenciana. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va ratificar ahir aquest reconeixement que posa de manifest que la vila blanca compleix amb els requisits establits per la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat.

“Aquest distintiu és una mostra més del treball que s’està realitzant per a fer d’Altea un destí d’excel·lència i se suma a la certificació de DTI obtinguda a la fi del passat any”, ha comentat l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

L’Ajuntament d’Altea va sol·licitar aquest reconeixement el mes de març passat “perquè Altea compleix amb els requisits exigits des de Turisme i per a nosaltres és important que amb aquestes distincions es mostre la qualitat del nostre destí. Aquesta distinció posa de manifest que Altea és un municipi compromés amb la transformació turística, dinàmic, que apostem per la sostenibilitat i complim tots els criteris qualitatius i quantitatius”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, farà lliurament d’aquest distintiu en un acte a l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest