Select Page

El regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha informat que després que l’assaig de caracterització de l’asfalt de l’obra executada per la Diputació d’Alacant als carrers  Garganes i Raspall resultara negatiu, és a dir, l’asfalt no compleix l’estàndard de qualitat establert per contracte, s’han de fresar, tornar a asfaltar i pintar els vials. El regidor ha indicat la programació d’estes actuacions que començaran demà dimecres, dia 16. A partir de les 8 hores es procedirà al fresat dels carrers Garganes i Raspall. Estos treballs continuaran fins al dijous pel matí, i des de l’empresa Involucra s’encarregaran de garantir la senyalització tant del vial com dels vianants, amb la col•locació de tanques i cons en la calçada i amb personal de senyalització del trànsit rodat.

Es procedirà a l’asfaltat de la zona el dijous, dia 17, a partir de les 15 hores, degut a la jornada intensiva als col•legis. Finalment, el dia 18 pel matí, es procedirà al pintat del vial. Es conclourà el diumenge amb els treballs que romanguen pendents.

Des de la regidoria d’Infraestructures el seu edil ha agraït la ciutadana la seua comprensió i col•laboració mentre es tornen a refer part d’estes obres que han costat 240.000 € i que la Diputació està tardant massa temps en finalitzar.

Pin It on Pinterest