Select Page

El Club Esquí Nieve Altea ha organitzat tres viatges a les estacions d’esquí de Formigal, Andorra i Sierra Nevada, una al mes de febrer i dos excursions al març de 2017. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Joventut i Esports.
A la presentació de la campanya el regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha animat als alteans interessats en aquest esport “a participar en aquestos viatges perquè són una experiència única per gaudir i aprendre l’esport de l’esquí”. Per part del Club Esquí Altea, el seu president, Juanjo Serrano, informava sobre els detalls tècnics dels tres viatges que ha organitzat el club. Han acompanyat Pere Barber i Juanjo Serrano, José García i Stefani Lavarde, vicepresident i secretària del Club Esquí Nieve Altea, respectivament.
La primera eixida serà del 5 al 10 de febrer a l’estació d’esquí de Formigal que, amb un preu de 435 euros per persona, inclou el viatge d’anada i tornada amb autobús cinc estrelles; allotjament a l’hotel Nievesol, de tres estrelles i a peu de pista, amb esmorzar i sopar els cinc dies; a més del forfait per a les estacions de Formigal i Panticosa. També inclou, de manera opcional, el lloguer d’esquís per 49 euros i de snow per 70 euros.
Per al mes de març estan previstes dues excursions. La primera del 5 al 10 de març a l’estació d’esquí d’Andorra, amb un preu de 410 euros, que inclou l’allotjament a l’Hotel Crest de tres estrelles, a peu de pista, amb esmorzar i sopar durant els cinc dies, i menjar a les pistes, el forfait a les estacions de Pal / Arinsal, el lloguer d’esquí, l’assegurança d’accidents i el transport d’autobús, anada i tornada.
La tercera i última excursió és un cap de setmana, del 17 al 19 de març, a Sierra Nevada, per 200 euros, que inclou l’estada a l’hotel de quatre estrelles M.A. Puerta de los Aljibes, en ple centre de Granada, amb esmorzar i sopar de dissabte i esmorzar diumenge, a més del forfait per a dos dies en l’estació de Sierra Nevada, i el viatge anada i tornada amb autobús.
Les excursions no tenen límit d’edat, en el cas de les eixides a Formigal i Andorra estan pensades, explicava Juanjo Serrano, per a aficionats a l’esquí amb experiència i equipació pròpia. I també per a famílies com l’eixida de cap de setmana a Sierra Nevada. Per a més informació i reserves es pot accedir a la pàgina web www.clubesqui-nievealtea.con, a la pàgina de Facebook del club, o als Centres Juvenils d’Altea, l’Alfàs i La Nucia.
Una de les novetats més destacades per a la temporada 2017, és que al tradicional suport d’aquesta iniciativa per part de la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea, s’han sumat les regidories de Joventut de les localitats veïnes de L’Alfàs del Pi i La Nucia.
Finalment, Juanjo Serrano ha agraït a la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea, ”per la seua ajuda i col·laboració en l’organització d’aquests viatges”.

Pin It on Pinterest