Select Page

Altea s’ha mantingut en la dinàmica positiva amb xifres d’ocupació del 88% durant el mes de setembre. Passada la temporada alta d’estiu, que va tenir xifres de rècord, sent un dels millors anys de l’última dècada, amb una ocupació mitjana del 95%, durant el mes de setembre ha mantingut la tendència a l’alça.
Així, segons la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació en Altea ha pujat respecte de l’any anterior, sent les xifres a la primera quinzena de setembre de 2015 d’un 87,80% i al mateix període de 2016 de un 88,70%. I en la segona quinzena de setembre de 2015 una ocupació d’un 79,80% i al 2016 d’un 88,90%.
La Tourist Info també ha notat l’augment de turistes al setembre. Les dues primeres setmanes d’aquest mes es van realitzar visites guiades a llocs d’interès d’Altea i Altea la Vella. El total d’assistents a les visites d’Altea va ser de 78 (32 assistents a 2015) i de 16 assistents a Altea la Vella enfront dels 5 assistents a 2015. Aquestes xifres demostren un augment considerable d’aquesta activitat. També cal destacar la visita guiada accessible que es va realitzar el 30 de setembre en commemoració del Dia Mundial del Turisme amb un total de 17 persones.
Durant aquest mes de setembre el nombre d’atencions de la Tourist Info ha estat de 1.778, respecte a les 761 del 2015, duplicant aquestes xifres. El total de les persones que han passat per l’oficina en aquest mes ha estat de 3.659. Les nacionalitats més destacades han estat el Regne Unit, França i Alemanya. Pel que fa a espanyols, les comunitats autònomes més destacades han estat Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid i Castella i Lleó.
Anna Alvado, regidora de Turisme, ha valorat positivament aquestos bons resultats que posen de manifest ”l’esforç que venim desenvolupant des de la Tourist Info d’Altea”. La regidora ha destacat activitats com Turisme Mariner i Camins d’Altea que, conjuntament amb l’oferta nàutica i mediambiental, pretenen desestacionalitzar el turisme local. En aquest sentit ha afirmat que ”l’Ajuntament seguirà treballant en la promoció turística d’Altea per mantenir aquesta tendència a l’alça en la nostra localitat”.

Pin It on Pinterest