Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per l’edil de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, ha sigut l’encarregat d’obrir aquest matí la I Jornada Informativa sobre la Realització de Controls per a la Detecció de Presència de Drogues en Conductors, que s’ha celebrat al Saló d’Actes del Centre Social d’Altea.

L’alcalde ha donat la benvinguda als més de 50 policies locals de la Marina Baixa que participen a la jornada informativa que ha organitzat el sindicat policial CSIF, en col•laboració amb la Regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana. Jaume Llinares ha elogiat la tasca de les policies locals en el seu “esforç constant per formar-se, per així oferir un millor servei als ciutadans”.

En la jornada participa el fiscal delegat Provincial de Seguretat Viària, José Antonio Artieda, que ha dissertat sobre el ”desenvolupament normatiu i penal del consum de substàncies en seguretat viària” i “criteris de derivació penal”; així com José Sánchez, oficial de l’Equip de Controls de la Policia Local d’Elx i professor de l’IVASPE, que ha tractat en la seua intervenció qüestions com els “procediments per a la detecció de drogues en la conducció”, les “denúncies i sancions en via administrativa” i finalment “els requisits dels agents per a la realització dels controls de drogues.

Pin It on Pinterest