Select Page

Divendres passat, la Policia Local d’Altea participava al I Congrés Nacional de Policies Locals que tenia Lloc a Benidorm; concretament a Terra Mítica. La representació alteana va comptar amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Trànsit i RRHH, Deo Sánchez; el regidor d’Hisenda i Comerç, Jose Mª Borja i l’Inspector-Cap de Policia Local, Vicente Soler, membre del comitè organitzador del mateix.

Com indica el responsable municipal de Trànsit i Seguretat Ciutadana, “el Congrés ha sigut un punt de trobada entre la Policia Local i la Magistratura en què s’han abordat matèries que afecten l’exercici diari de les policies locals, amb l’objectiu d’avançar al coneixement de les matèries que van ser objecte d’anàlisi i de debat per part dels ponents”. Matèries com a reptes futurs a què s’enfronten els policies locals; ús de les xarxes per connectar amb els ciutadans i altres temes policials. Tots ells de la mà de reconeguts ponents com Antonio del Moral García, Vicente Magro Servet i Susana Polo García, tots ells Magistrats del Tribunal Suprem.

Fent-se ressò de les paraules de Vicente Magro Servet, l’edil comenta que, “les policies locals, com a membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, tenen la difícil missió de preservar la seguretat dels ciutadans, per tant és convenient tenir una bona formació per utilitzar les eines legals que la normativa posa a la seua disposició per tal de millorar el seu treball diari en benefici de la ciutadania”. “Un objectiu al qual contribueix este tipus d´iniciatives com el I Congrés de Policies Locals, del qual Altea també ha sigut patrocinador”. Afegeix el regidor de Trànsit, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans.

Deo Sánchez apunta que “durant la jornada de dissabte dia 13 es van realitzar exhibicions de diferents unitats policials obertes al públic general, les quals van tenir una enorme acceptació i una gran assistència i en què els més xicotets ho van passar genial”. I conclou donant l’enhorabona als organitzadors del Congrés, entre els quals està l’Inspector en cap de la Policia Local d’Altea.

 

Pin It on Pinterest