Select Page

El pròxim 15 de setembre els col•legis públics d’infantil i primària d’Altea votaran si canvien el seu horari tradicional, de matí i vesprada, pel de la jornada contínua. Una decisió que no solament afectarà l’horari lectiu de cada centre educatiu, sinó que també es podran modificar els horaris per a la pràctica esportiva en la localitat.

Per tot açò, des de fa setmanes i de manera conjunta, treballen les regidories d’esports i educació per a concretar i tancar possibles canvis. Els horaris en la posada en marxa de la nova temporada de les escoles municipals, es poden veure afectats si s’acaba implantant la jornada contínua. Segons Pere Barber, regidor d’esports i joventut, “amb l’engegada de la jornada contínua es podria avançar una hora els entrenaments de les escoles municipals, aprofitant encara més l’ús de les infraestructures de les instal•lacions esportives”. A més, si finalment s’aprova a Altea la jornada contínua, “els clubs alteans tindran major disponibilitat d’horaris des de primera hora de la vesprada”, va destacar Pere Barber.

L’àrea d’esports i joventut té tancat el programa per a la nova temporada en les escoles esportives municipals, però esperant les modificacions que pogueren sorgir a partir de la segona quinzena de setembre, si s’aprovara la jornada contínua, s’ha retardat la matriculació en les mateixes per a obrir les matriculacions amb els horaris definitius.

Per a Vicenta Pérez, regidora d’educació, la posada en marxa de la jornada contínua suposarà una millora d’horaris en les activitats extraescolars com són les activitats esportives, “”si finalment s’aprova el pròxim 15 de setembre la jornada contínua a Altea, millorarà en molts sentits la conciliació familiar, i permetrà que els pares puguen portar als seus fills abans a les activitats que desitgen i per tant, també tindre als xiquets i xiquetes més prompte en casa”, va destacar Vicenta Pérez.

Recordar que la regidoria d’educació ha organitzat una reunió informativa per a dimarts que ve 6 de setembre, a les 20 hores en el saló d’actes del Centre Social d’Altea, per a explicar el procediment i qualsevol dubte sobre la votació i posada en marxa de la jornada contínua.

Pin It on Pinterest