Select Page

En aquests dies s’ultimen els treballs de manteniment, millora i reparació en els col•legis públics d’Altea, perquè els centres escolars d’infantil i primària estiguen llests per a l’inici del curs escolar 2016-2017.
 
La Regidora d’Educació, Vicenta Pérez, acompanyada pel Regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, van visitar alguns centres escolars per a comprovar l’estat dels treballs que s’estan realitzant. Segons Vicenta Pérez s’han realitzat diverses actuacions en els cinc centres públics de la localitat, atenent les peticions dels col•legis, “des de feia anys que no es pintaven els col•legis d’Altea, i enguany hem fet un gran esforç per a anar complint amb aquesta demanda en la present legislatura. És el cas de l’exterior del col•legi Les Rotes així com algunes aules. També s’ha pintat al complet el col•legi de l’Olla”. Per a Pérez la pintura dels centres educatius no era sols qüestió estètica si no d’higiene.

En el col•legi Les Rotes s’ha fet un porxo que uneix l’edifici principal al pati cubert perquè els seus alumnes puguen seguir sortint al pati sense mullar-se en dies de pluja, completant el pas cubert amb el porxo ja existent.

També s’han comès millores en qüestió de seguretat en tots els centres escolars, amb protectors en els fanals i pals de les canastres de bàsquet, i en els graons d’accés a les aules, que s’ha procedit a fer-los antilliscants, “per a nosaltres la seguretat en els col•legis d’Altea és un dels objectius més importants, per açò les nostres actuacions sempre van encaminades a salvaguardar la seguretat dels nostres escolars”.

D’altra banda, s’han realitzat obres de millora en altres centres com per exemple és el cas del col•legi Garganes, que des de feia anys que patia en època de pluges nombroses goteres que havien proliferat al no solucionar el problema, “ha sigut un important esforç econòmic però amb aquesta actuació hem solucionat un greu problema que patia el Garganes i que havia crescut al no donar-li una solució definitiva”, destacava l’edil d’Educació.

Durant aquests dies s’acabaran tots els treballs pendents previstos, on l’Empresa Pública també realitza treballs de pintura i jardineria, i es revisarà qualsevol anomalia perquè tot estiga en perfecte estat per a l’inici del curs escolar, previst per al pròxim 8 de setembre.

Pin It on Pinterest