Select Page

La regidoria de Majors, dirigida per l’edil José Luis León Gascón, ha invertit 45.000€ en millores al Centre Social per adequar l’espai dedicat a les persones de la Tercera Edat, que es troba a la planta baixa de l’immoble. Una vegada realitzades estes millores, l’edil i els tècnics del departament han mantingut una reunió amb l’Associació Junta de la Tercera Edat, a qui han mostrat la millora i en què s’ha decidit posposar l’obertura del dit espai fins a concloure la totalitat de les accions previstes.

Unes actuacions que passen també pel canvi de les portes de vidre que donen accés directe a l’espai i que de moment no ha pogut ser realitzat per diferents motius.

“En esta primera reunió que hem mantingut amb l’Associació Junta de la Tercera Edat, recentment constituïda en associació i presidida per José Luis Berenguer, hem exposat la situació en què es troben hui dia les instal·lacions recentment millorades i ells han indicat que prefereixen que l’espai s’obriga una vegada concloguen totes les millores previstes; a falta només del canvi dels accessos”. Explica el responsable municipal de Majors i Benestar Social.

Reunió on s’han tractat diferents temes com la possible creació d’un Mesa de Majors al municipi, on es tracten les necessitats d’este sector de la població. S’ha abordat també la destinació i la tramitació de la subvenció nominativa de 3.000€ que l’Ajuntament té aprovada per a l’Associació Junta de la Tercera Edat i, com a punt central, s’ha parlat de la situació actual de les instal·lacions dedicades a la gent gran al Centre Social .

León Gascón ha revelat que fins ara l’Ajuntament ha invertit 45.000€ en la millora de la climatització de l’espai; el canvi del mobiliari; pintura i neteja de l’espai; canvi d’il·luminació i instal·lació d’una televisió de grans dimensions, mancant la modificació d’accessos el cost dels quals ascendeix a 80.000€ i la licitació dels quals ha quedat deserta.

José Luis León Gascón ha recordat que el setembre de l’any passat era rescatada la concessió de la cafeteria del Centre Social per part del Consistori i en estos moments s’està treballant al plec de condicions per a una nova concessió.

I finalment l’edil ha declarat que “de moment les activitats adreçades a gent gran continuen realitzant-se al CEAM. Activitats com ara ball, jocs i menús per dinar a mig dia”; instal·lacions que es troben a escassos metres del Centre Social.

Pin It on Pinterest