Select Page
  • El procediment finalitzarà al mes de setembre amb les votacions per part de les mares i pares sobre el canvi d’horari


La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea informa que des de la Conselleria d’Educació han comunicat que els 5 CEIPS d’Altea que han sol•licitat la jornada contínua compten amb l’aprovació del projecte municipal. Vicenta Pérez, regidoria d’Educació, ha explicat que ja hi ha CEIPS que han rebut l’aprovació i els altres que queden la rebran de forma oficial de hui al dilluns. 
“Aquest és el pas que ens dona, per fi, la possibilitat d’obtenir la tan volguda jornada contínua a Altea donat que, ara sí, aquesta conta amb el recolzament d’una ordre que la regula; en aquestos moments el que ens queda és la votació que serà al setembre” comenta Vicenta Pérez.  Seguint amb el procediment corresponent, al mes de setembre es realitzarà la votació per part de les mares i pares que culminarà, si el vot és favorable, en els paràmetres establerts en l’ordre 25/2016 del 13 de juny, amb l’aplicació de la jornada continua al municipi d’Altea. 

Pin It on Pinterest