Select Page
  • La millor imatge del ral·li va recaure en Pedro José Benlloch i Miguel Castells va aconseguir el premi a la millor imatge de tema obligatori

El passat cap de setmana Altea acollia la primera edició del Ral·li fotogràfic Vil·la d’Altea. Un esdeveniment per als amants de la fotografia organitzat per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de Vicent Llorens, que sigut l’encarregat de la coordinació de l’activitat.
Toni Sanchís va ser el guanyador dels 300 euros del primer premi a la col·lecció, Dario Cavero va obtindre els 200 euros corresponents al segon premi a la col·lecció i Sebastián Ramírez va ser el tercer premiat per la seua col·lecció d’imatges amb 100 euros. La millor imatge del ral·li va ser capturada per Pedro José Benlloch amb un premi de 100 euros i finalment el premi a la millor imatge del tema obligatori va recaure en Miguel Castells, també premiat amb 100 euros.
El ral·li ha comptat amb la participació de 50 fotògrafs amateurs que durant el cap de setmana van tenir Altea i el seu nucli antic com el centre dels objectius de les seues càmeres. De fet, el nucli antic d’Altea va ser l’objectiu que des de l’organització es va establir per a fotografiar.
El jurat va estar composat per fotògrafs locals i professionals de la fotografia com Toni Ripoll, Pere Zaragozí, Diego Coello i Josep F. Lanuza.
L’acte d’entrega de premis, celebrat el matí del diumenge a la Casa de Cultura, va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Turisme, Anna Alvado. Durant l’acte es va projectar l’audiovisual ‘’Ullades naturals’’, una col·lecció d’un col·laborador de l’activitat, una convocatòria oberta a tot el públic que va comptar amb una nombrosa assistència entre participants i persones interessades en la fotografia.
El regidor de Cultura felicitava als guanyadors i mostrava la seua satisfacció per l’èxit de l’activitat que, de ben segur, tindrà continuïtat donat la bona acollida de tots els participants i el bon ambient entre ells al llarg del cap de setmana. Així mateix el regidor també va tindre paraules d’agraïment per a Vicent Llorens, coordinador del ral·li i als membres del jurat per la seua col·laboració i assessorament.

Pin It on Pinterest