Select Page
  • Des de la regidoria, encapçalada per Pere Barber, s’han realitzat diverses millores a l’app i també als podcast de Ràdio Altea


Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies, anunciava esta setmana que l’app municipal ha vist renovada i actualitzada la seua aparença així com algunes de les seues funcionalitats per adaptar-les a les diferents millores dels actuals sistemes operatius. 

Segons Pere Barber, “la millora més destacable de cara a l’usuari és el nou apartat anomenat ‘participació’ que permet a la ciutadania enviar qualsevol suggeriment, crítica o denúncia i serà rebut pel departament corresponent”.  A més, afegia el regidor, “cap destacar que el formulari permet adjuntar fotografies i geolocalització, si així es creu convenient, per a facilitar la màxima informació de cara a la solució de les diferents qüestions que la ciutadania ens puga fer aplegar”.

Per altra banda, el també regidor de Comunicació, anunciava que Ràdio Altea tornava a estar operativa en les apps natives de podcast dels sistemes operatius iOS i Android. “Després d’un temps sense aparèixer a estes apps, Ràdio Altea torna a estar visible en aquest tipus de xarxa amb gran nombre d’usuaris, un canal més per donar a conèixer la nostra programació més enllà de la nostra comarca”. 

Cal recordar que la descàrrega de les apps municipals es pot realitzar de manera gratuïta en sistemes operatius iOS i Android.  

Pin It on Pinterest