Select Page

 El curs serà dijous que ve 10 de març a les 19 hores en el Centre Social

La UPCCA (Unitat prevenció comunitària conductes addictives) realitzarà el pròxim 10 març a les 19 hores en el Centre Social d’Altea una jornada sobre l’ús adequat en noves tecnologies per a pares, mares i representants legals.

En el taller comptarà amb professionals sobre les conductes addictives com Paloma Andrés, Psicòloga de la UPCCA, Gadea Reis, Coordinadora d’Igualtat i convivència del IES Bellaguarda i un representant de la Policia Nacional de Benidorm, de la Delegació en Participació ciutadana, “Pla director”.

La finalitat del curs és que els pares i mares coneguen quines són les eines a la seua disposició per a la utilització dels aparells tecnològics en menors d’edat, com realitzar un control parental en aquestes eines, l’àmbit legal que s’ha de conéixer, saber com afecta a nivell social, psicològic i acadèmic l’ús excessiu d’aquestes tecnologies i saber les plataformes més utilitzades pels nostres menors i els seus riscos.

Aquest taller està inclòs dins del Pla de Transició del IES Bellaguarda i va dirigit especialment als representants legals dels alumnes de 5é i 6é de Primària dels col·legis d’Altea la Vella, Garganes, l’Olla i Blanquinal, així com als de l’alumnat de 1r ESO i 2n ESO.

Pin It on Pinterest