Select Page

El torneig Costa Blanca Cup tornarà a unir del 3 al 9 de juliol a les dues comarques de la Marina, al voltant d’un esdeveniment esportiu que s’ha consolidat com un dels més importants d’Europa. El torneig ha estat presentat aquesta setmana a Benidorm amb la presència del seu alcalde, Toni Pérez, i dels regidors d’Esports de Benidorm, Ana Pellicer; Altea, Pere Barber; La Nucia, Sergio Villalba i Benissa, Arturo Poquet, seus del torneig, juntament amb Calp i la Vila Joiosa.
 
Pere Barber ha subratllat la importància de l’esdeveniment que s’ha convertit en una activitat per a la convivència entre joves de tot el món i el foment de l’esport. Entre les novetats d’aquesta edició l’edil ha destacat la Costa Blanca Cup Inclusive, una categoria reservada a jugadors amb discapacitat intel•lectual i una nova modalitat esportiva de futbol en cadira de rodes, que constitueixen ”un exemple de l’esport d’integració”.
 
La Costa Blanca Cup reunirà durant aquestos dies a 4.800 jugadors de 270 equips, que procedeixen de 22 països: 11 d’Europa, 4 d’Amèrica, 5 d’Àsia i 2 d’Àfrica.
 
Enguany es sumen per primera vegada equips de Japó, Bahrain i Turkmenistan. Estats Units és el país que més equips aporta, seguit d’Anglaterra i Islàndia, i a nivell nacional participen equips procedents de 17 províncies i de 8 comunitats autònomes i es disputaran un total de 634 partits. Per part d’Altea jugaran quatre equips de les escoles municipals i dos de la UD Altea. Pere Barber ha volgut animar i donar suport als conjunts alteans desitjant-los sort en la competició.

Pin It on Pinterest