Select Page

La localitat d’Altea amaga bellíssims racons entre els seus carrers, i la regidoria de Turisme anuncia una nova activitat per descobrir-los amb les visites guiades pel municipi.

Des del dijous 30 de juny i durant tots els dijous de juliol i agost, a partir de les 19:30 hores i sent el punt de trobada l’aparcament Cura Llinares, començarà el recorregut a Altea la Vella, una ruta senzilla i encantadora que ens remunta als nostres orígens.

Des del divendres 1 de juliol i durant tots els divendres de juliol i agost, a les 19:00 hores, i partint de la Tourist Info situada al carrer Sant Pere 14, aquesta ruta recorrerà el raval mariner i el barri de Bellaguarda fins a arribar al nucli antic d’Altea, declarat Bé d’Interès Cultural.

Per a més informació i reserves: 965.844.114 o a altea@touristinfo.net

Pin It on Pinterest