Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha presentat, acompanyat pel president del Club Bàsquet Altea, José Pérez, el III Campus de Bàsquet que es celebrarà del 27 de juny al 2 de juliol. Des de la Regidoria d’Esports s’ha col·laborat en la també coneguda Escola d’Estiu de Bàsquet, amb l’ús de les instal·lacions esportives, especialment la pista del Palau dels Esports, així com la samarreta del campus i la festa de cloenda que tindrà lloc al Palau el dissabte 2 de juliol.

El Campus-Escola d’Estiu està pensat per a xiquets i xiquetes de 6 a 17 anys. En la passada edició van participar 47 xiquets, i en la present s’espera arribar al mig centenar. L’horari del campus és des de les 9,30 hores del matí fins a les 19 hores. Durant aquest període es realitzaran nombroses activitats, on destaquen l’entrenament i les classes magistrals, així com activitats paral·leles com l’ús de la piscina municipal o jocs recreatius.

La direcció tècnica anirà a càrrec d’entrenadors titulats. El preu del campus és de 125 euros i inclou, a més el menjar a la cafeteria del poliesportiu, la samarreta commemorativa, així com activitats d’animació.

José Pérez ha agraït el suport de la regidoria d’Esports al Campus de Bàsquet que ha permès que torne un altre estiu i que el bàsquet també siga un esport de referència per als joves alteans.

Per a més informació: Oficina de Joventut i Esports: 96 584 13 34; Fermín I. 677 455 867 ó José P. 654 844 396

Pin It on Pinterest