Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va assistir passat diumenge, 1 de maig, al XV Trofeu de Rem Club Nàutic d’Altea, que va guanyar el Real Club de Regatas d’Alacant. El Club Nàutic d’Altea ha posat el punt i final a la Lliga SUMA de rem 2015-16 amb aquest trofeu. Les regates es van desenvolupar al llarg de tot el matí de diumenge i en elles van participar més d’una vintena de clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Peu de foto, d’esquerra a dreta:
Vocal de rem del CNA, Vicent Ferrer; vocal de Protocolo y Actividades Socio Deportivas, Joaquín Rodríguez de Vera; alcalde d’Altea, Jaume Llinares; presidente del Club Náutico de Altea, José Román Zurutuza; regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altea, Pere Lloret i Juan Bautista Romero, president de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest