Select Page

Des de la regidoria d’Infraestructures, encapçalada per Roque Ferrer, s’informa que en la web municipal www.altea.es, ja es pot consultar tota la informació al respecte a les obres de la zona de Garganes-Raspall mitjançant l’enllaç que dona accés directament a l’apartat d’informació sobre estes obres i en el que es pot consultar:

– Pla de situació i emplaçament.
– Estat actual de la planta viària i topogràfica.
– Estat actual preexistències.
– Estat projectat de la planta viària.
– Estat projecte pavimentació.
– Estat projectat sanejament.
– Seccions dels vials I i II.
– Pla d’obra.

L’edil de l’àrea, Roque Ferrer, ha volgut que la ciutadania estiga el més informada possible d’este important projecte que ja s’està realitzant en el carrer Garganes amb la seua confluència amb el carrer Raspall. Per aquest motiu des de la seua regidoria es va decidir la creació d’este enllaç a la web de l’Ajuntament, concretament en la pàgina principal o a través de l’apartat d’Infraestructures, es pot consultar tota la documentació referent a les esmentades obres.

Pin It on Pinterest