Select Page

Passat dimarts tenia lloc al CEAM una reunió convocada per l’Ajuntament d’Altea amb l’objectiu de posar al dia, al respecte de la situació del pla parcial de la zona de Belles Arts, tant als propietaris com a l’urbanitzador. Com va informar la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ”la situació actual és que el pla parcial compta amb la reparcel·lació aprovada i a partir d’aquesta primera reunió des de la regidoria d’Urbanisme ens anirem reunint amb els propietaris per tractar les diverses qüestions i inquietuds que han anat sorgint estos mesos”.
La regidora valorava positivament aquest encontre amb els propietaris i l’urbanitzador de la zona, ”una reunió que s’emmarca en l’esperit d’aquest equip de govern d’escoltar les propostes que ens puguen fer i no donar l’esquena a la realitat del nostre poble i anar solucionant els diversos temes que vagen sorgint”.

Pin It on Pinterest