Select Page

La regidora de Medi Ambient, Agricultura, Pesca i Horts Urbans, Beatriu Nomdedeu ha presentat les jornades d’Horts Urbans que començaran el pròxim dia 28 d’abril i finalitzaran el 15 de desembre. Com ha explicat Nomdedeu les jornades tindran lloc dos dies al mes a la segona planta de la Casa de Cultura, en horari de 18 a 21 hores d’abril a desembre. Les jornades estan dirigides principalment als usuaris dels horts urbans, però l’entrada és lliure a totes les persones interessades. El calendari de les jornades serà el següent: els dijous 28 d’abril, 5 i 19 de maig, 2 i 16 de juny, 7 i 21 de juliol, 1 i 15 de setembre, 6 i 20 d’octubre, 3 i 17 de novembre, i 1 i 15 de desembre.

A les jornades, que tindran classes pràctiques i teòriques, es tractaran  temes d’interès al voltant de l’agricultura. A la primera sessió es tractarà sobre la nova organització dels horts urbans, l’elecció de persones gestores dels horts, la resolució de conflictes i la introducció a l’agricultura ecològica.

Es pot consultar el calendari i la programació de les sessions a la web municipal altea.es Per a resoldre qualsevol dubte es pot telefonar al 96 584 13 00 o dirigir-se a l’email: bnomdedeu@altea.es

Pin It on Pinterest