Select Page
  • Joventut
    amplia l’activitat que es celebra a la Finca Santa Bàrbara amb un nou campament
    per a adolescents

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, va presentar la novena edició dels campaments d’anglès que s’organitzen cada estiu, des de fa nou anys, a la Finca Santa Bàrbara. L’edil va presentar les novetats per a l’estiu de 2016, acompanyat pel coordinador de l’activitat, Adrián Cortell. Pere Barber va anunciar que, a més dels tres torns, dos al mes de juliol, i un altre al mes d’agost, per a xiquets de 8 a 14 anys, enguany la Finca Sata Bàrbara acollirà també un campament d’anglès per a adolescents, de 14 a 17 anys, que es celebrarà del 17 al 27 d’agost.

L’ampliació dels campaments d’anglès, explicava l’edil, es deu “a l’èxit de la convocatòria cada any, amb llista d’espera d’alumnes”. De fet, ha informat que els dos primers torns, de 50 alumnes cada un, ja estan complets. El primer torn tindrà lloc del 6 al 16 de juliol, i el segon del 20 al 30 de juliol. Només queden places, i limitades, per al tercer torn del 3 al 13 d’agost.

Pere Barber anunciava la novetat d’aquest any, ja que per primera vegada s’organitzarà el campament per a adolescents, del 17 al 27 d’agost. Onze dies per 400 euros, que inclouen l’estada i manutenció, a més d’activitats culturals i excursions. D’aquesta manera, afirmava el regidor de Joventut, “donem resposta a la demanda d’ampliar l’edat dels campaments d’anglès per a joves adolescents ”.

Adrián Cortell, per la seua banda, va agrair el suport de l’Ajuntament per comptar un any més amb l’equip humà que, des de fa nou anys, organitza els campaments d’anglès a la Finca Santa Bàrbara; i “per fer realitat el nostre somni d’educar en l’anglès als joves”.

Com explicava Cortell “es tracta d’aprendre un nou idioma d’una forma lúdica, gairebé sense que s’adonen, perdent la vergonya de parlar en un altre idioma”. L’educació en valors és un altre dels aspectes que el programa educatiu del campament té en compte, ja que en la majoria d’activitats s’incideix en valors com la companyonia, l’amistat i el respecte.

Durant els dies del campament es desenvolupen nombroses activitats lúdiques, com les vetllades nocturnes, els jocs a la piscina i jornades temàtiques, el que facilita l’ús de l’anglès d’una forma dinàmica i divertida. El campament es desenvolupa en un entorn privilegiat, envoltat de natura, com és la Finca Santa Bàrbara, que compta en les seues instal•lacions amb una piscina, a més de zones d’acampada, cuina, menjador, dormitoris, en tres cases de diferents mides a l’interior de la finca.

La quota per a xiquets de 8 a 14 anys és de 340 euros, tot inclòs, i per a les famílies censades a Altea el preu és de 300 euros. El preu per a adolescents de 14 a 17 anys és de 400 euros, i per als censats a Altea de 375 euros. A més, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Serveis Socials, reservarà dues places a cada campament per a xiquets o joves de famílies necessitades d’Altea.

Pin It on Pinterest