Select Page

Divendres passat es va reunir el Consell Local d’Urbanisme per tractar diferents qüestions de màxim interés. “En plena revisió del Pla General, informa la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, era important explicar en quin punt ens trobem i que el Consell coneguera en quin sentit s’està treballant des de la regidoria d’Urbanisme”. De fet, la regidora va explicar que, després de tancar el període de participació pública, encara estan esperant informes d’altres administracions, sense els quals no poden iniciar la contestació de les al•legacions presentades, ja que estos informes poden implicar canvis substancials en els plantejaments. “Hem començat a treballar aquelles al•legacions que no estaran influenciades per estos informes però, lamentablement, no podem avançar molt més en eixe sentit”.

Una altra de les qüestions que es va tractar –i que era un compromís adquirit per part de l’equip de govern, destaca Imma Orozco-  va ser la possible modificació de l’Ordenança de condicions i horaris de les obres. La regidora d’Urbanisme va compartir les propostes de l’equip de govern per intentar que l’ordenança permeta conciliar millor el dret al treball amb el dret al descans. Amb eixa intenció es va passar un esborrany als membres del Consell perquè treballen les propostes i, en el termini d’un mes, es tornen a reunir per concretar-les i poder modificar l’Ordenança de cara al període estival.

Al llarg de l’hora i mitja de reunió, entre altres temes tractats,  es va donar a conèixer també un informe sobre l’impacte de les modificacions d’ordenances del diferents plans parcials de la zona de la Serra o l’estat en què es troba el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral, promogut per Conselleria, i que afecta la costa alteana.

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, valora molt positivament la interacció amb les persones membres del Consell Local d’Urbanisme perquè “no només ens dóna la possibilitat d’explicar el sentit del nostre treball sinó que ens permet escoltar de primera mà les propostes i inquietuds de les persones més directament implicades en un sector importantíssim per al nostre poble i que està en una fase de transformació i d’adaptació a les noves circumstàncies socials i econòmiques. Per això crec que és molt important que ens impliquem totes i tots en eixe procés”.

Pin It on Pinterest