Select Page

Hui al matí ha tingut lloc una nova convocatòria del Consell Municipal d’Urbanisme, en què els tècnics municipals han explicat als membres del Consell el punt en què es troba la tramitació del Pla General en estos moments.

Cal recordar que l’agost del 2019 el Pla General d’Altea se sotmetia a Avaluació Ambiental Territorial i Estratègica després d’acord plenari. Esta avaluació era emesa el 29 doctubre del 2020, obligant esta a prendre una sèrie de determinacions i canvis en el Planejament.

Una vegada adaptat el Pla General a les exigències ambientals, dijous que ve es durà a aprovació plenària per a la seua exposició pública durant 45 dies, ja que es produeixen alguns canvis importants, i la seua remissió definitiva.

Al mateix temps, al Ple s’adoptarà un segon acord, per sol·licitar a la Direcció General de Medi Natural una ampliació del termini de vigència de la DATE; ha explicat el regidor dʻUrbanisme, Jose Orozco.

Pin It on Pinterest