Select Page

Durant els períodes no lectius, les regidories d’Educació i d’Infraestructures, avancen obres i millores a les escoles per a no interferir, en la mesura del possible, en les classes dels alumnes. És per això que aquesta Pasqua s’ha aprofitat, entre altres actuacions, per canviar uns lavabos estropejats i posar-ne uns nous a l’escola Garganes.

Per estar pendents d’aquestes feines, els dos edils s’han traslladat per comprovar en primera persona com estan realitzant-se les tasques, a més de recórrer l’escola per valorar noves accions de manteniment i millora. Així han pogut repassar les sol•licituds d’actuacions a les escoles que presenten els centres mentre les poden valorar al lloc.

Aquestes visites s’emmarquen dins de la intenció, per part de la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i del regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, d’atendre en primera persona les obres de millora i manteniment dels col•legis alteans que estan realitzant-se durant aquest període de vacances de Setmana Santa per part l’Empresa Pública de Desenrotllament Municipal i que seguiran realitzant-se, segons la seua urgència, en aquestos períodes no lectius.

Com ja anunciara la mateixa Vicenta Pérez mesos arrere, qui va proposar tant als equips directius com als consells escolars que els dies de vacacions s’aprofitarien al màxim per a poder realitzar el manteniment que els col•legis necessiten i que, en alguns casos, ja s’havien sol•licitat des de feia molt de temps.

Els edils d’Educació i Infraestructures, Vicenta Pérez i Roque Ferrer, coincideixen en que és de màxima importància prestar als col•legis l’atenció que es mereixen i que les seues necessitats han de primar.

Pin It on Pinterest