Select Page

  L’Ajuntament d’Altea inicia la primera ronda de reunions informatives sobre el Pla General d’Ordenació Urbana, tal com ja ho va anunciar l’alcalde, Miguel Ortiz, en roda de premsa dijous passat, després de l’aprovació pel ple de l’obertura d’un període d’exposició pública de la versió preliminar d’aquest pla.

  La primera de les reunions té lloc avui, dia 13 de març, amb el col·lectiu d’arquitectes, a les 11 hores en el CEAM. Seguidament, a les 13 hores, també en el CEAM, tindrà lloc la següent reunió informativa amb empresaris de la construcció i autònoms.

  El dia 17 de març, a les 20 hores, en el Centre Social d’Altea, tindrà lloc la presentació del PGOU a la ciutadania. I el dia 25 de març, a les 19:30 hores, es trasllada al Centre Cultural d’Altea la Vella, on el PGOU serà presentat a tots els veïns i veïnes.

Pin It on Pinterest