Select Page

  L’Església del Consol d’Altea acollia, dissabte passat, dia 21 de febrer, la celebració de les primeres activitats de la Setmana Santa en la localitat. Després de l’ofici d’una missa, va tenir lloc el pregó que anunciava la Setmana Santa, que va ser a càrrec de Luis Fuster, i que era la primera vegada que se celebrava a Altea. Seguidament, es va descobrir el cartell anunciador, dissenyat per José Miguel Signes, amb una fotografia que ha sigut cedida per Paco Hortes. Les quatre confraries d’Altea, a través d’un representant, van ser les encarregades de descobrir-ho.

  La Setmana Santa alteana presenta, a més, altres novetats, com l’edició d’un tríptic, dissenyat també per José Miguel Signes, amb els horaris dels oficis litúrgics, tant els que se celebraran en l’església de Sant Francisco com els de la del Consol. Al mateix temps, s’anuncien els horaris de la processó, les activitats, entre les quals hi ha també novetats, i els dies importants de la Setmana Santa. El tríptic compta amb codi QR que dóna la possibilitat de descarregar-se el programa en valencià i anglès.

  Cal recordar que les quatre confraries locals; el Sepulcre, La Verge dels Dolors, El Ecce Homo i el Nazareno; s’han associat amb la finalitat de dur a terme una estreta col·laboració entre totes elles. A elles s’uneix la Comissió de les Festes Patronals del Santíssim Crist del Sagrari, que també és protagonista de la Setmana Santa alteana.

  A l’acte va assistir l’edil de Festes, Marga Riera; el clavario de les Festes Majors Patronals, Juan Martín Ronda; així com una nodrida representació de la societat alteana.

Pin It on Pinterest