Select Page

  • Està previst que les actuacions es duguen a terme aquest mes de gener

  Jaime Sellés, edil de Tràfic, ha anunciat que el Ministeri de Foment, a través de la Unitat de Carreteres d’Alacant, té previst realitzar diverses operacions per a restaurar les característiques superficials dels diversos trams de la carretera nacional 332, en els quals s’havia dut a terme un microfresat el passat mes de desembre, i que no havien tingut el resultat desitjat.

  Sellés explicava que aquestes obres de microfresat en la N-332, al seu pas per Altea, van generar certs problemes per als usuaris i des de l’Ajuntament es van elevar les queixes pertinents perquè el Ministeri actuara sobre els trams defectuosos.

  ‘’Es preveu que les actuacions en la N-332 es duguen a terme aquest mes de gener, indicava l’edil. ‘’Segons les necessitats de cada tram, explicava Sellés, en un tram de carretera es realitzarà un fresat, així com la reposició dels punts amb foradades i/o descarnadures i en un altre dels punts s’estendrà una nova capa de rodadura de reduït espessor’’.

‘’Ens hem de felicitar, comentava l’edil, i agrair al Ministeri i a la Unitat de Carreteres d’Alacant, la sensibilitat que ha tingut amb les queixes de l’Ajuntament i la rapidesa en la seua resposta, sobre l’actuació del *microfresado realitzat en el tram de la N-332, al seu pas per Altea, el passat mes de desembre, i el resultat final del qual no va ser òptim’’.

Pin It on Pinterest