Select Page

L’Ajuntament contractarà 16 persones aturades gràcies al Programa Operatiu del Fons Social Europeu.

Auxiliar de Turisme, Personal Administratiu, Community Manager, Auxiliar de Participació, Periodista-Locutor i Enginyeria d’Obres Públiques són els perfils de les persones joves, aturades i menors de 30 anys, que l’Ajuntament d’Altea contractarà mitjançant el programa EMPUJU.

En el cas de les persones aturades de 30 anys o més, el programa que en permet la contractació és l’ECOVID i l’Ajuntament d’Altea pretén cobrir llocs de personal Tècnic Auxiliar de Biblioteca, Auxiliar de Turisme, Normalització Lingüística, Veterinari/ària, Relacions Laborals i Personal Administratiu. Així ho ha donat a conèixer Maria A. Lavios, regidora de Foment de l’Ocupació.

Segons els detalls aportats per l’edil, els contractes són de 12 mesos en tots dos casos i es contractarà un total 16 persones aturades, 8 persones joves -programa d’EMPUJU- i 8 d’almenys 30 anys -programa ECOVID-.

Estes ajudes del Fons de Garantia Social Europea són gestionats per la Generalitat a través de diferents programes com Avalem Joves i Avalem Experiencia Plus, destinats a la contractació per part dels Ajuntaments de persones aturades que figuren inscrites com a demandants d’ocupació als Espais Labora de la Generalitat.

Respecte a l’oferta, Laviós ha avançat que  es farà efectiva al LABORA la setmana que ve i recalca la importància d’estar pendent de la publicació al Portal d’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea a https://altea.portalemp.com/  en què anirà apareixent tota la informació necessària i procediments a seguir.

“És important que les persones interessades en estes ofertes d’ocupació, revisen i actualitzen el seu perfil professional a l’espai laboral, d’acord amb la informació que publicarem al nostre portal d’ocupació OCUPAT Altea”; ha emfatitzat la responsable municipal de Foment de l’Ocupació.

Pin It on Pinterest