Select Page

Este pròxim dissabte 28 de juny, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea albergaran la segona edició de “Desconecta, fes esport”. La iniciativa ha tornat a comptar amb la col·laboració de tots els clubs esportius de la localitat, el pretext dels quals, és incentivar la pràctica esportiva de forma lúdica comprenent totes les edats.

Des de les 8 de la vesprada fins a les 3 de la matinada es van a organitzar diversos campionats, organitzats pels clubs alteans, com a futbol 4×4, básquet 3×3, handbol 5×5 o tenis de taula. Enguany i com a novetat, es podrà practicar el water-voley, una disciplina que mescla el voleibol i l’aigua, s’habilitarà una pista de tenis indoor per a la pràctica d’aquest esport en un dels pavellons coberts, i la instal·lació de diverses pistes de scalextric que prepararà el club local del Reprise Slot. La recaptació de les inscripcions en els diversos campionats anirà destinada als clubs, com a compensació perquè puguen sufragar els seus gastos de cara a la pròxima temporada.

Hauran més activitats programades com a Zumba, Salsa, Ciclo Indoor, ioga, kung fu, dansa oriental o skate, totalment gratuïtes. La piscina municipal estarà oberta al públic en general, i els clubs esportius posaran un servici de bar, a més de la cafeteria del poliesportiu municipal que també romandrà oberta eixa mateixa nit. Finalment, destacar que es realitzaran diversos sortejos entre tots els participants, gràcies a la col·laboració d’empreses com el Chiringuito, Visióptica o Prana Centre Bellesa.

Per a l’edil d’esports i joventut de l’Ajuntament d’Altea, Sebastián Gómez, es tracta d’una oportunitat única de disfrutar de les instal·lacions esportives municipals, amb l’única intenció de passar-ho bé. Segons Gómez, “esta activitat permetrà que qualsevol persona, siga quin siga la seua edat, practicar esport de forma lúdica. Es faran xicotets tornejos, però sense premis finals perquè es fomente l’oci. A més la gent que vullga podrà sopar en les instal·lacions municipals, en una vetlada molt especial. És una de les poques activitats en què tot el món pot participar, enfocat a les famílies i grups d’amics”, va concloure l’edil d’esports i joventut. Recordar que ja es poden fer les inscripcions a qualsevol de les activitats durant esta setmana en l’oficina d’esports en el centre Juvenil cridant al telèfon 96 584 13 34 o a qualsevol dels clubs esportius que col·laboren.”

Pin It on Pinterest