Select Page

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Sebastián Gómez, ha presentat aquest matí una nova edició dels tradicionals Cursets d’Estiu, que enguany es duran a terme des del pròxim 2 de juliol fins al 29 d’agost. De les 24 modalitats esportives oferides en esta edició, cal destacar com a novetats el futbol femení, el futbol sala i les eixides de muntanya en BTT. A més els clàssics esports d’equip com el futbol, handbol, bàsquet i voleibol també estaran entre l’opcions a triar. Els esports de raqueta, nàutics i les arts marcials com l’Hapkido o el Wing Kids Kung Fu, seran altres de les possibilitats.

El període de matriculació s’obrirà dilluns que ve 23 de juny i finalitzarà el 27 de juny. L’horari per a efectuar les inscripcions serà de 09:00 a 14:00 hores pels matins, i les vesprades del dimarts i del dijous, en horari de 17:00 a 19:00 hores. A més també es podran realitzar en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella. Per a formular la inscripció, s’haurà de facilitar el DNI, número de compte i Banc, per a poder domiciliar tots els rebuts. La matrícula té un cost de 15,68 euros, i el preu de cada curs és de 8,36 euros. Hauran descomptes acumulats per la inscripció en una segona activitat, a més la inscripció de diversos components d’una mateixa família, arribant a ser un segon germà d’un 30%, el tercer germà d’un 50%, i en el cas d’un quart germà el curs serà gratuït

Per a Sebastián Gómez, Regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament d’Altea, “aquest any a diferència d’altres, hi ha moltes activitats a Altea com les escoles d’estiu, els campus esportius o el Campament en anglés de Santa Bàrbara. Però totes elles són activitats complementaries als cursos esportius a l’estiu ja tradicionals a Altea. Té un horari molt divers, al matí i a la vesprada, i permet practicar altres tants esports als xiquets i xiquetes de la nostra localitat, i que habitualment no ho poden fer durant l’any”. La clausura dels cursos tindrà lloc el 29 d’agost a les 20:00 hores, i s’entregaran els diplomes acreditatius a cada xiquet per la seua participació. Serà este últim dia, una jornada on es podran realitzar distintes activitats esportives en la Ciutat Esportiva, eixa mateixa vesprada.

Pin It on Pinterest