Select Page

L’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb els comerços de l’Avinguda de la Comunitat Valenciana, ha posat en marxa una nova iniciativa per a dinamitzar els comerços en les pròximes festes de Setmana Santa i Pasqua. Es tracta del primer ‘Mercat de Pasqua’, que s’instal·larà en l’Avinguda de la Comunitat Valenciana, en ple centre urbà d’Altea, del 27 al 31 de març, en horari de 11:00h a 14:00h i de 17:00h a 22:00h, excepte el diumenge 31, quan el mercat tancarà les seues portes a les 14:00h.

La iniciativa ha sigut presentada este matí per la regidora de Turisme i Comerç, Vigela Lloret, junt amb Ana Alvado, en representació dels comerciants de l’Avinguda Comunitat Valenciana. En el ‘Mercat de Pasqua’ s’instal·laran prop de 30 llocs d’artesania i alimentació i els xiquets podran participar en diferents tallers de morters, sals màgiques, joguets, ceràmica, titelles, tambors o un taller de tallat de pedra. A més, l’empresa alteana ‘Projectes Educatius’ organitzarà tallers de manualitats i jocs tradicionals com a birles, carreres de sacs, anelles, etc. Un altre dels tallers especials tindrà lloc el dissabte 30 de març, amb un taller de ramells de flors a càrrec de la Floristeria Aitana Natura. A més dels tallers, el ‘Mercat de Pasqua’ estarà animat amb una sénia d’època i es podran donar passejos en burro.

Durant la presentació de l’esdeveniment, Vigela Lloret ha ressaltat que la iniciativa, que compta amb el respatler unànime dels comerços de la zona, “te com a objectiu reforçar una de les zones comercials en alça d’Altea durant unes dates on la localitat serà visitada per molts turistes nacionals i europeus”. Lloret també ha destacat que “es preten dinamitzar el comerç amb activitats culturals i festives i una de les principals característiques del ‘Mercat de Pasqua’ és que la major part de les activitats programades estan destinades als xiquets, que eixos dies estan de vacaciones”. En aquest sentit, ha agraït el respatler dels comerciants de la Comunitat Valenciana que eixos dies festius, especialment el divendres i dissabte, obriran els seus comerços per a aprofitar l’afluència de públic.

Per la seua banda, Ana Alvado, en nom dels comerciants de la zona, també ha agraït el respatler de l’Ajuntament d’Altea, en general, de l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, en particular, recordant una reunió que van mantindre amb Ortiz recentment, i on els comerciants de l’Avinguda Comunitat Valenciana van exposar les seues inquietuds i necessitats. “Una reunió on es van escoltar les nostres propostes, que van ser rebudes de forma positiva”, ha explicat Alvado, qui ha ressaltat que “el ‘Mercat de Pasqua està enfocat als xiquets i durant estos dies de Setmana Santa molta gent s’acostarà fins a la rambla de la Comunitat Valenciana, on seran molt bé rebuts.

Pin It on Pinterest