Select Page

El regidor de Joventut, Sebastián Gómez, ha presentat aquest matí el programa ‘Aprèn un nou idioma’, amb dos cursos de rus i xinès que s’impartiran en les aules del Centre Juvenil, situat en la Ciutat Esportiva. El Curs de rus començarà el 18 de febrer, i les classes seran els dilluns i dimecres de 20,00 hores a 21,30 hores. El curs de xinès, començarà el 19 de febrer i les classes seran els dimarts i dijous de 20,00 a 21,30 hores. Els dos cursos tindran una durada de 18 mesos. 

Al final del curs, els alumnes realitzaran un examen oficial perquè acreditin el seu nivell de coneixements de l’idioma estudiat. En aquest sentit, Gómez ha destacat que l’elecció del rus i xinès es deu a la importància que aquests dos països estan tenint i tindran en el futur en el sector turístic. “Aprendre aquests idiomes dóna als joves més possibilitats en el mercat laboral i tant Rússia com Xinesa són països emergents i saber el seu idioma també obre la possibilitat de buscar treball o fer negocis en aquests països”, ha remarcat. 

Els cursos que s’impartiran en el Centre Juvenil i estan oberts a la matriculació de qualsevol persona, independentment de la seva edat. Estan organitzats per l’empresa d’idiomes,Inter-Lingua-Service i contarà amb professors nadius. Els cursos tenen un preu de 30 euros al mes, molt inferior al preu que se sol cobrar en el mercat per aquest tipus de cursos. 

Pin It on Pinterest