Select Page

El centre obrirà a les vesprades de 15.00 a 21.00 hores

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, regida per Marta Lloret, ha incorporat un dinamitzador juvenil, que estarà cada vesprada en el Centre Juvenil per a atendre la joventut i organitzar diferents activitats.

El nou dinamitzador és Quico Pérez Devesa, integrador social, que s’encarregarà d’organitzar activitats, jocs i oferirà serveis com a orientació acadèmica i professional i ajudarà a la joventut alteana en àmbits relacionats amb la integració social. El Centre Juvenil obrirà a les vesprades de 15.00 a 21.00 hores.

“El Centre Juvenil tornarà a obrir les portes cada vesprada a partir del dimarts 19 d’abril, i ho farà de la mà del nou dinamitzador juvenil, una persona amb més de set anys d’experiència en el sector, que amenitzarà les vesprades dels nostres i les nostres joves, a més d’orientar-los en qualsevol qüestió”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Joventut.

Pin It on Pinterest