Select Page

El pròxim mes d’octubre, del 1 al 5, tindrà lloc la Campanya de Vacunació antirràbica 2012, organitzada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb la totalitat de les clíniques veterinàries del municipi, a més de les associacions ASOKA el Gran i A.D.A.A. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Sanitat, Gregorio Alvado, qui ha explicat que per un preu reduït de 16 €, la campanya inclou, en qualsevol veterinària del municipi, la vacuna  antirràbica , la desparacitació de l’animal i una revisió general del mateix. 

Gregorio Alvado ha recordat l’obligatorietat de vacunar als gossos contra la ràbia, quan compleixen 3 mesos d’edat, quan compleixen 1 any, i mínim cada 2 anys. “No fer-lo constituïx una falta greu administrativa” ha assenyalat Alvado. El regidor ha aclarit que no es pot accedir a aquest preu reduït si l’animal no està prèviament identificat amb microxip i cartilla sanitària, a més, “no està inclòs en el preu de la campanya, el microxip i el passaport, sinó que l’animal deu tenir aquests requisits abans. Ara bé, es pot fer tot alhora, ja que es pot aprofitar la visita al veterinari per a identificar a l’animal i vacunar-lo”. 

Per això, ha animat a tots els amos de gossos a aprofitar aquesta setmana de campanya i complir amb l’obligació de vacunar al seu animal contra la ràbia. L’horari de la campanya ho estableixen les pròpies clíniques veterinàries. 

Les clíniques veterinàries que participen en la campanya són totes les del municipi:
1. Clínica Veterinaria Algar Camino del Algar nº26 –   965845890
2. Clínica Veterinaria El PortC/ La Mar, nº159 – 966880612
3. Clínica Veterinaria AlteaPtda La Olla, nº29 – 965840232
4. Hospital Veterinario AlthaiaCuesta de las Narices,nº40, local 5 – 966880157
5. Clínica Veterinaria La PauPlaza la Pau, nº3, local B – 966882719
6. Centro Veterinario Altea la VellaCura Llinares, nº16 – 965846312

Pin It on Pinterest