Select Page

Des d’aquest cap de setmana passat, Altea compta amb un altre al·licient més per a gaudir dels carrers del seu casc antic. A la Mostra d’Artesania, les Balconades, recentment també inaugurades, se sumisca l’engegada de la Fira de “Xicotet Format”.
En aquesta edició hi ha 7 stands i un total de 7 artistes, que es troben situats en el carrer que dóna accés al Portal Vell. Pintures, gravats, obra gràfica, dibuixos o fotografies, són algunes de les propostes que ofereixen aquests artistes. Totes elles deuen tenir una grandària específica i no superar els 35*45 cm., encara que es permet que cada artista puga exposar fins a dues obres de gran format.
Són ja més de 10 anys els que aquesta fira obri les seues portes en l’estiu, i cuneta amb un gran nombre de visitants, que aprofiten la seua visita al casc antic d’Altea per a poder portar-se alguna d’aquesta obres de petit format a les seues cases.
Per a Marga Riera, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, “és una demostració més de les quals oferim a Altea, que està també molt consolidada. Comptem amb artistes contrastats que ofereixen les seues obres en petit format. És la peculiaritat d’aquesta fira i estarà oberta durant tot el mes d’agost”, conclou Riera.

Pin It on Pinterest