Select Page

 D’esta manera, es presentava un any més la fira amb la presència del president d’AEPA (Associació d’Empresaris d’Altea), José Davó, la regidora de Comerç, Violant Gallardo i el representant de Grup Line, Victorià Simón. El president de l’entitat organitzadora, AEPA, va fer un breu recorregut històric de la fira en estos 20 anys “en els que ens hem instal·lat en molts i diverses ubicacions com la platja, el pàrquing de Palau Altea, la Plaça dels Esports i finalment el pavelló del Palau d’Esports. Hi ha hagut molts canvis com l’evolució dels preus dels estands que han passat dels 1.000-1.200 euros als 500-600 euros gràcies a l’esforç de l’Ajuntament i la ubicació en el Palau d’Esports que els va abaratir enormement”. Per a Davó, “Firaltea és l’expressió més important del comerç en tota la Comunitat Valenciana i les dades així ho reflectixen: l’any passat vam tindre de facturació directa un milió d’euros i facturació indirecta més de 400.000”. Així mateix, en 2010 van ser 30.000 les persones que van visitar la fira “el que ens pot donar un càlcul de l’impacte de visita en expositors –continua Davó- i que no sols dóna fruit en vendes, sinó també en cites concertades”. El president d’AEPA ha volgut reconéixer la fidelitat d’empreses com a Automatisme Ivars; la volta de Mobles Cortés i la presència de parcs temàtics com Terra Mítica i Mundomar.
Per a Violant Gallardo, “hem enfocat el nostre esforç enguany a potenciar les activitats paral·leles amb motiu del 20 aniversari així com tindrem un dia més de fira, seran cinc esta vegada, la qual cosa permetrà que hi haja activitats per a tots els gustos i sobretot per a xiquets”. La regidora ha reconegut l’esforç que també realitza AEPA i tots els empresaris que participen en esta commemoració “pel que a més m’és molt grat assenyalar que hi haurà en esta edició molta major representació alteana del que estem tots molt satisfets molt a pesar dels durs pressupostos amb què comptem”. En este cas, la representació alteana es deixarà notar en molts sectors com la gastronomia, l’equipatge esportiu, l’hoteleria, el delicatessen, el mobiliari, etc.
Un any més, l’empresa que organitza Firaltea a través d’AEPA és Grup Line el representant, Victorià Del Qual Simón, ha avançat igualment, la important programació d’activitats amb musicals, actuacions en directe, desfilada de models, demostracions gastronòmiques, etc.
Per a més informació acudir a www.firaltea.es

Pin It on Pinterest