Select Page

El regidor, Sebastián Gómez, ha presentat esta competició “l’objectiu del qual és sobretot que siga un dia festiu i  fomentar la participació familiar així com premiarem als col·legis que aconseguisquen més inscripcions i als tres alteanos amb millor puntuació”. En esta edició s’espera a més l’arribada de corredors d’altres localitats i es pretén aconseguir els 1.200 inscrits. Gómez ha instat a tots els interessats a realitzar la inscripció prèviament per internet en la pàgina web www.somesport.com “ja que el mateix dia no se’n va a procedir a l’entrega de dorsals tal com s’ha fet altres anys per a poder agilitzar l’eixida i fer-la efectiva a l’hora prevista”. Les persones que no hagen realitzat la inscripció prèviament per internet, podran participar amb dorsals 00 i sense opció als premis, l’últim dia d’inscripció serà el 7 d’octubre. El regidor ha remarcat el fet que la participació és gratuïta en una carrera de 8,6 quilòmetres.
El president del Club d’Atletisme d’Altea, Miguel Sánchez, que és l’entitat que organitza i col·labora amb l’Ajuntament, ha incidit en l’objectiu local de la carrera “a més que és una de les primeres de la temporada i compte sempre amb molta participació d’atletes”. L’eixida s’efectuarà a les 10h del matí del diumenge 2 d’octubre des de la Plaça de l’Ajuntament per a recórrer tota la fatxada marítim-terrestre alteana i amb un avituallament en el Club Nàutic per a finalitzar en la Plaça del Mercat ambulant. Hi haurà trofeus per a tots els participants en totes les categories, no obstant, enguany se suprimix l’entrega de camisetes com a mesura d’estalvi en gasto. Els que ho desitgen poden dutxar-se en els vestuaris del poliesportiu municipal “ja que sol vindre molta gent del sud de València i nord d’Alacant que al final volen passar el dia a Altea”.
Dilluns que ve els monitors esportius municipals acudiran a tots els centres escolars per a donar a conéixer esta competició entre els jóvens i per a instar els professors a què els seus alumnes s’inscriguen i ho facen per internet. La intenció de la regidoria és evitar crear llistats a última hora i evitar igualment el retard de la carrera.

Pin It on Pinterest