Select Page

Altea va acollir ahir la tradicional Carrera 9 d’Octubre en la qual van participar més de 500 persones entre atletes sènior, juvenils i xiquets i xiquetes dels diferents Col·legis Públics d’Altea, clubs d’atletisme i esportistes independents. Va ser la 28 edició de la prova. La Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, qualifica d’èxit la jornada esportiva.

En paraules de l’edil d’Esports, Pere Barber: “vull destacar el bon ambient que va tindre la jornada, vam tindre una participació 400 persones en les carreres de 5k i 10 k, i més de 100 xiquets i xiquetes en les carreres infantils que es reprenien després de la pandèmia. Vull donar l’enhorabona a l’empresa organitzadora, el Grup Brotons, per la seua gran labor i als participants, i especialment als guanyadors”.

Quant als resultats de la carrera, Andrés Macías Sánchez del Club Atletisme Crevillent va ser el guanyador absolut amb un temps de 32 min 46 segons; segon va ser Vicente Devesa Olmedo del Club Apolana i tercer, Francisco Luis Rizo Villalta del Club Novelder de Muntanyisme. En la categoria femenina absoluta, la primera classificada va ser Lorena Rodríguez Martínez Club Atletisme d’Alcoi amb un temps de 35 min 50 segons; la segona va ser Gemma Ann Selby del Club Atletisme El Faro i tercera va ser Yolanda González Fernández del NLTT.

En la carrera de 5 km, el guanyador de la prova va ser Javier Poveda Galvañ del Club Atletisme Crevillent amb un temps de 16 minuts i 7 segons. En la categoria femenina la guanyadora va ser Pilar Rodríguez Sedeño del C. A. Irun Calp amb una marca de 21 minuts.

El primer corredor local va ser Ángel López Amor del Club Atletisme Altea amb una marca de 37 minuts amb 30 segons. I la primera corredora local va ser Yolanda Beneyto Jorge del Club Atletisme Altea amb un temps de 51 minuts.

“En la jornada es va confirmar el dia de la Carrera Sant Silvestre que serà dimarts 27 de desembre amb un recorregut de 4.3 quilòmetres i serà organitzada per la mateixa empresa, Grup Brotons” va finalitzar el regidor, Pere Barber.

Pin It on Pinterest