Select Page

En el col·legi Blanquinal s’està millorant l’enllumenat en les aules d’Infantil; s’està adequant una aula d’usos múltiples per a utilitzar-se per a docència; es construirà una rampa d’accés a les pistes poliesportives; es va a delimitar una zona de pas en l’aparcament de vehicles i es repararà la tanca ací existent. Respecte al centre dels Rotes, les volades del centre seran reparats; es canviaran el sistema de cisternes en les aules d’Infantil i es procedirà a la distribució de la grava en el pati d’Infantil. Per a Garganes, es tancarà la zona de pati d’Infantil, s’executaran dos rampes d’accés del pati a l’aules d’Infantil i es canviaran els lavabos en eixa mateixa zona per a fer-los més accessibles. En l’Olla s’entaulellarà el menjador; es repararà la tanca perimetral del centre; el mur exterior serà pintat i es cablejaran algunes aules per a tindre accés a internet. Finalment, en el col·legi d’Altea la Vella s’està entaulellant el menjador; s’han dut a terme reparacions diverses com el canvi del paviment en l’entrada al centre, la construcció d’una rampa d’accés i el canvi de la goma en les escales d’entrada al menjador.
Marga Riera ha indicat que a més de totes estes obres “una setmana abans de l’inici del curs es netejaran en profunditat i es desinfectaran tots els centres”. La regidoria d’Infraestructures és la que està duent a terme la supervisió de totes les obres.

Pin It on Pinterest