Select Page

Des de l’àrea Sociosanitària s’invita a tots a participar en esta iniciativa solidària, fent especial èmfasi en aquelles persones que encara no s’han incorporat a la donació, perquè la seua contribució és de vital importància per a salvar els malalts que estan en els 24 hospitals de la província d’Alacant. La sang és imprescindible per a salvar la vida de molts malalts, per això es recorda que a l’estiu es continuen necessitant 300 unitats de sang diàries.


Segons el regidor d’esta àrea, Gregorio Alvado, “la intenció des de l’ajuntament és col·laborar al màxim amb el centre de transfusions, igual que ho fan altres municipis, ja que és de vital importància ser solidari i poder salvar vides donant sang”. Per tot açò es té previst enviar un equip mèdic al CEAM perquè els ciutadans puguen realitzar la seua valuosa aportació. L’horari de col·lecta és prou ampli, es podrà acudir des de les 9.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.30 hores.


Junt amb l’edil popular, han presentat esta marató el Dr. Carlos Clavijo, metge del servici d’hemodonación d’Alacant i el Dr. Ángel Herández, president de l’associació de donants de la província d’Alacant. Ells han recomanat  les persones que vagen a donar este pròxim dimecres beure abundantment abans i després de la donació de sang. Així mateix, es recorden els requisits mínims que han de complir com són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d’una salut normal.

Pin It on Pinterest