Select Page

Esta iniciativa es desenvolupa en la Plaça de l’Església durant els mesos de juliol i agost. El regidor, Jesús Ballester, ha recordat la gran qualitat de la Mostra “no estem parlant d’un simple mercat ambulant, estem parlant d’artesans que durant tot l’any van preparant peces úniques que posen ací a la venda”. El dia 20 de juliol es durà a terme el concurs que cada any programa la regidoria “on eixirà una peça guanyadora i tres finalistes” comenta Ballester. El regidor afig la importància que la Mostra “es convertisca en aparador per a la venda d’estes creacions artesanals i que al mateix temps és un al·licient més perquè tots els turistes i visitants s’acosten a passar un bon estona i acompanyar-nos en estes vesprades-nits de la Vila Blanca”.
Per a Marta Williams la Mostra afig a més un plus de bellesa “a la ja bellíssima Plaça de l’Església”. Per a esta edició com cada any s’ha confeccionat un nou cartell i s’ha programat activitats paral·leles. Seran 2 concerts i 5 tallers que tindran començament a les 20h i a les 22h respectivament.

Pin It on Pinterest