Select Page

La programació d’esta 5a edició té com a presència important l’estil jazz incorporat en tres dels 8 concerts previstos per als mesos de juliol i agost. Ballester ha remarcat a més la  important aposta pels músics alteans “o tots aquells que estiguen vinculats a Altea sempre intentant recolzar eixa cultura musical tan arrelada en el nostre poble i que siga del grat de turistes i visitants”.
Per la seua banda, el coordinador de la programació musical, Juan Tomás Laviós, ha volgut destacar la varietat d’estils que definixen este programa de concerts “però on enguany li hem volgut donar molta importància al jazz així com moltes de les actuacions van referides a estils i compositors del segle XX”.
El 7 de juliol s’inicia la programació amb un trio d’acordions “Accordion Trio”; li seguix el 14 de juliol un grup de pop de cambra Heli i després d’este concert destaca un repàs a la música de pel·lícula el 28 de juliol amb Zenón Recalde. Agost serà el mes destinat als concerts de jazz començant amb un taller de jazz Xan Campos Jazz Quartet el dijous 4“es tracta d’un projecte musical que naix d’un curs que realitzarem ací en el Conservatori –comenta Laviós- amb professors de jazz i que invitaran per a este concert a diversos músics de jazz”. El següent concert de jazz del 18 d’agost ho protagonitza Felip Zaragozí, saxofonista alteà, amb  Jazzmín, un repàs als compositors d’este estil musical. I finalitza el cicle de jazz amb Dolçtabjazz, una mescla de jazz amb dolçaina.


Per a informar-se de la programació, es pot accedir a www.altea.es, www.musicaaboquetanit.com.

Pin It on Pinterest