Select Page




El Partit Socialista d’Altea ha organitzat per a este divendres dia 20 de maig a les 21 hores una Festa Jove per a culminar la campanya electoral. L’acte tindrà lloc en la Plaça de l’Església Nostra Senyora del Consuelo i s’oferirà un sopar per a militants i simpatitzants en el Restaurant El Racó.
La ministra de Sanitat, Polítiques Socials i Igualtat, Leire Pajín, assistirà a l’esdeveniment per a recolzar així l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Andrés Ripoll.
Està previst amenitzar la vetlada amb un festival de grups musicals. Per això, el cap de llista del PSOE altea ha invitat tots els jóvens del municipi així com a la resta de la població “ que vinguen a disfrutar amb nosaltres d’esta festa on comptarem amb actuacions musicals per a amenitzar l’acte”. Ripoll ha agraït que la ministra de Sanitat assistisca a l’esdeveniment i ha destacat que “sempre ens ha recolzat durant tots estos anys”.
A més, el candidat a l’alcaldia ha aprofitat per a demanar el vot a la ciutadania recordant que “hem executat 88 projectes nous en el municipi i més de 400 actuacions durant esta legislatura i ara proposem més de 250 iniciatives noves per a millorar encara més el nostre poble”. “Necessitem el vostre suport i el vostre vot diumenge que ve perquè som la millor opció per a Altea”, ha finalitzat Ripoll.

Pin It on Pinterest