Select Page

La regidoria d’Infraestructures ha asfaltat i preparat tota l’àrea frontal del Club Nàutic d’Altea. L’alcalde, Andrés Ripoll, i el regidor delegat, Santiago Ronda, han explicat la necessitat realitzar estes actuacions “en una zona molt transitada per vianants i ciclistes i que es trobava en una situació lamentable perquè amb la pluja s’omplia de tolls”. La negociació per a poder realitzar les millores s’ha fet amb la Direcció General de Ports de la Generalitat Valenciana que ha accedit.
Per la seua banda, l’alcalde ha remarcat la dificultat que existix en les reparacions de tot el front del Club Nàutic “ja que se li aprova la concessió mes a mes des de fa molts anys i és un tema que dificulta realitzar millores i que deu ser solucionat com més prompte millor a través de la Direcció General de Ports”. La possibilitat d’actuar sobre tota la zona mencionada ha sorgit gràcies a un pla de terraplene municipal que està millorant el ferm de molts carrers i camins en la localitat i que s’està duent a  terme des d’Infraestructures”.
 Així mateix, “s’ha millorat sensiblement tot el passeig de vianants de tot el litoral que es comunica des del Club Nàutic amb el terme municipal d’Alfàs i que també era imprescindible reparar per al passeig de la gent”, constata Ronda. El regidor ha insistit en el fet que es tracta d’una zona molt utilitzada per al passeig i l’esport i qu

Pin It on Pinterest